Algemeen

BiomassConsult behoudt zich het auteursrecht op deze website voor. Uitsluitend met uitdrukkelijke bronvermelding van BiomassConsult is het toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk op enigerlei wijze over te nemen en/of te verspreiden. Hetzij als journalistiek, hetzij als bedrijf, hetzij als overheidsadviseur.

Aan de informatie op de website van kunnen geen rechten ontleend worden. Op de website-informatie, onze algemene voorwaarden en op deze disclaimer is het Nederlands recht van toepassing.

Registratieadres: Volkerakstraat 58, 2595VG, Den Haag

KvK: 58247653

VAT code: NL104827956B01

Copyright

Het is niet toegestaan informatie op deze website over te kopiëren, te downloaden of op enigerlei wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Levering

BiomassConsult streeft ernaar altijd op tijd te leveren, maar aangezien wij internationaal samenwerken met producenten en de transporteurs op een sterk groeiende markt ligt het soms buiten onze macht.

In het geval dat een bestelling toch vertraging oploopt zal BiomassConsult u zo snel mogelijk inlichten.

Directe en indekte schade door een vertraging in de levering kan niet op ons bedrijf worden verhaald.

Bij elke eventuele aanmaning wordt 5% boete in rekening gebracht.

Privacy

BiomassConsult zal uw persoonlijke gegevens enkel voor directe zakelijke doeleinden gebruiken waarvoor deze bestemd zijn. Op geen enkele wijze zullen deze verder worden gedistribueerd zonder uw nadrukkelijke toestemming.